Coll. Ruimtes

Op Groenhoven 650 zijn de collectieve ruimtes gevestigd. Daar bevinden zich twee zalen, een sportzaal en een eetcafé.
Het collectief Groenhoven is per 1 september 2006 onder beheer van de Stichting Collectief Groenhoven.
Het doel van de stichting is de sociale cohesie tussen de bewoners van Groenhoven te bevorderen.
Het collectief is een ontmoetingsplaats waar men tegen schappelijke prijzen een feestje kan vieren, een drankje kan drinken, een hapje kan eten, een sport kan beoefenen of deelnemen aan een clubactiviteit zoals dansen, meditatie, zingen, schaken, darten, enzovoort.
Het collectief bestaat uit een sportzaal, een kleine en een grote zaal en een bar.
Het is mogelijk een zaal in de collectieve ruimte te huren per dagdeel onder bepaalde voorwaarden.

Voor meer info klik hier!